Salon Petrov

BIOLOGIQUE RECHERCHE

O kvalitetu ove kozmetike je toliko već rečeno.

Konstatne inovacije na proizvodima i fenomenalni rezultati čine ga aktuelnim i posle toliko godina postojanja.

Petrov Beauty Centar sa Biologique Recherche ima iskustvo od preko 22 godine

Give your skin a healthy glow everyone

Odlično poznajemo svaki proizvod i svaki tretman i vrlo nam je lako da definišemo na osnovu pregleda Vaše kože šta je ono što će za Vas doneti najbolje rezultate.

Na raspolaganju je veliki broj tretmana i proizvoda, tako da je za svaki cilj koji želite da postignete moguće naći rešenje.

Za njih kažu da su visoka moda u kozmetici, institucija koja u Parizu postoji od 1993. godine. Zahvaljujući fantastičnim rezultatima postali su planetarno poznati i sada su prisutni u mnogim zemljama.

Prvi korak je jedinstven metod dijagnostike koji obuhvata analizu stanja kože i životnih navika. Proizvodi i njihove kombinacije biraju se prema individualnim potrebama klijenata.

Stručna lica salona PETROV BEAUTY CENTER su tokom proteklih godina bila na svim obukama u Parizu ili u Beogradu kada su predstavnici kompanije dolazili u našu zemlju.

Neki od tretmana koje bismo izdvojili kao najtraženije su:
- Lift C.V.S. (Ručni lifting lica)
- Soin restructurant et lissant (Anti-stres tretman)
- Kaviar tretman
- Biovectorski tretman
- Pigm 400 tretman
- Booster VIPO2 tretman
- Toleskin tretman
- Platysma tretman
- Mezoterapija s koktelima B.R.
- Tretmani aparatom Remodeling Face® koji se sastoje od 7 koraka tokom kojih ste prepušteni veštini i znanju kozmetičara, gde se uspostavlja „dijalog“ s vašom kožom, koja je odraz i Vas samih.
- Završni serumi (Grand Millesime, Yall O2, Le Grand Serum, Fluid VIP O2)

Our misstion

Pojedinačna i personalizovana procena epiderma

- Faza opuštanja
- Masaža dobrodošlice s biološkim mlekom
- Priprema kože jedinstvenim losionom P50
- Stavljanje biološke maske radi stimulisanja funkcije kože
- Aparat Remodeling Face® napredni tretman za profesionalizovanu negu kože kombinuje 3 vrste električne struje koje, kad se primene, pričinjavaju pravi „vatromet“ u vašoj koži. Širom otvoreno oko, izraženije jagodice, ublažene bore i jasno definisan oval lica samo su neki od rezultata koji se postižu aparatom i nanošenje koktela autentičnim serumima
(Elastin, Oligo-Proteines Marines, Tissulaires, Amniotique, Splenodermine, Colostrum VG, ISO-Placenta...) specijalno pripreman od strane kozmetičara
- Završna faza zavisno od potrebe kože i da bi se produžio i pojačao efekat tretmana, nanose se kreme (VIP O2, MSR-H, Biofixine, L Grande)


TRETMANI TELA - BIOLOGIQUE RECHERCHE

Osoblje koje su obučili stručnjaci Biologique Recherche ulepšava, regeneriše i oblikuje siluetu Vašeg tela.
Tretmani tela se rade primenom specijalne metodologije, uz bogat asortiman eteričnih ulja, biljnim aktivnim supstancama za topljenje masnih naslaga i celulita, s efektom podizanja tonusa kože, koji sadrže kreme (Amincissant Oxygenante MC110, Anti-C, Defatigante, MSR-H, VIP O2, Reparatrice)

U našem katalogu proizvoda sigurno možete pronaći tretman baš za Vas, a mi bismo najviše voleli da nas posetite i da pregledom Vaše kože utvrdimo šta je tretman po Vašoj meri

Brošura proizvoda