Salon Petrov

Anne Semonin

Petrov Beauty Centar je doveo Anne Semonin u Srbiju, kako bi i naše klijentkinje i klijenti uživali u luksuznim tretmanima i proizvodima, baš kao da su u Parizu ili nekom luksuznom spa centru.

Tokom poslednjih 37 godina, filozofija Anne Semonin je potvrdila da je svaka koža jedinstvena, i da se njene potrebe menjaju iz dana u dan.

Ovi luksuzni i limitirani proizvodi su formulisani korišćenjem najnovijih anti-aging tehnika i najkvalitetnijih aktivnih sastojaka, stvarajući tako asortiman koji nudi ciljana rešenja i vidljive rezultate

Give your skin a healthy glow everyone

Kao pionir personalizovane i prilagođene nege kože, brend Anne Semonin pruža kompletnu kolekciju za negu lica i tela.

Dostupan je u najboljim spa centrima i salonima za negu lepote, odbranim robnim kućama, kao i odabranim e-prodavnicama širom sveta.

Petrov Beauty Centar je doveo Anne Semonin u Srbiju, kako bi I naše klijentkinje I klijenti uživali u luksuznim tretmanima I proizvodima, baš kao da su u Parizu ili nekom luksuznom spa centru.

Anne Semonin je sinonim za negu kože po meri klijenta koja ističe vašu prirodnu lepotu. Bez obzira na Vaše godine ili tip kože, naši proizvodi rade u skladu sa vašim epidermom, u borbi protiv stanja kao što su umor, stres ili hormonski disbalans, i tako pružaju Vašoj koži vitalnost i blistavost. Izvrsnost proizvoda Anne Semonin zasnovana je na sinergiji eteričnih ulja, elemenata u tragovima, biljnih i morskih ekstrakata. Ovaj jedinstveni koktel aktivnih sastojaka, propisan u skladu s potrebama vaše kože i životnim stilom, pruža vašoj koži trenutne i dugoročne rezultate bez premca.

Prvi brend za negu kože koji je kozmetičkoj industriji predstavio prilagođeni holistički koncept lepote i blagostanja u okviru prestižnih hotelskih spa centara.

Prvi francuski brend koji kombinuje elemente u tragovima i eterična ulja u okviru tretmana. Kombinacija elemenata u tragovima (Trace Elements) i eteričnih ulja (Essential oils) jača, regeneriše i puni kožu.

Budući da je svaka koža jedinstvena i svakodnevno se menja (neprekidno, pod uticajem okoline, hormonskih promena, načina života), proizvodi za negu kože zato ne mogu biti standardni i moraju pružiti prilagođen odgovor na ove trajne promene: Anne Semonin nudi, kroz l’Expérience Anne Semonin, lični pristup sa prilagođenim proizvodima i tretmanima za muškarce i žene (Miksologija), osmišljenim da spreče i poprave oštećenja ćelija, u zavisnost od potreba i nepravilnosti kože.

Our misstion

Anne Semonin tretmani “Unutrašnji mir, Spoljašnji sjaj” su osmišljeni tako da pokreću “dugme” koje donosi ravnotežu uma, tela i duše.

Ekskluzivna tehnika energetske drenaže: protokol Anne Semonin Signature koji koristi akupresurne tačke za stimulisanje određenih funkcija tela (Beauty Inside Out).

Filozofija Anne Semonin zasniva se na činjenici da je svaka koža jedinstvena i da je stanje naše kože potpuno povezano sa unutrašnjim metabolizmom. Imajući to u vidu, sprovodimo posebnu Energetsku drenažu (Signature Energetic Drainage). Izvodi se na licu (lokalno) ali deluje tako da stimuliše celo telo.

Poslednjih 37 godina, ova Energetska drenaža je tehnika masaže s potpisom Anne Semonin i zahteva terapeute i kozmetičare stručno obučene za pružanje vrhunskog holističkog iskustva blagostanja i lepote.


Anne Semonin – Zelena lepota

Prirodni i inovativni sastojci: biljni ekstrakti, biljna ulja, eterična ulja, elementi u tragovima, sastojci iz mora i visoko napredni biotehnološki sastojci.

• Eterična ulja koja su jedini kozmetički sastojci koji prolaze kroz barijeru epiderma.
• Sinergija eteričnih ulja i elemenata u tragovima koji pojačavaju prodiranje i delovanje i pomažu regeneraciju kože.
• Najkvalitetnija biljna ulja: susam, lešnik ….
• Najdragocenija visokokoncentrovana eterična ulja: čajevac, kananga, žalfija …
• Najkvalitetniji francuski resursi: morske alge Bretanje, lavanda iz Provanse, morska so iz Noirmoutiera …
• Izuzetno napredni sastojci: neurokozmetički sastojak Tephrosia purpurea, izvorska morska voda, hijaluronska kiselina …
Svi proizvodi Anne Semonin razvijeni su i proizvedeni u Francuskoj.

Prirodni inovativni sastojci (prilagođeni veganima): Aromaterapija (eterična ulja), ali i sinergija pojačana elementima u tragovima, mineralima, biljnim ekstraktima, morskim ekstraktima i biotehnologijom.

U našem katalogu proizvoda sigurno možete pronaći tretman baš za Vas, a mi bismo najviše voleli da nas posetite i da pregledom Vaše kože utvrdimo šta je tretman po Vašoj meri

Katalog tretmana Brošura proizvoda