Prvi korak je jedinstven metod dijagnostike koji obuhvata analizu stanja kože i životnih navika. Proizvodi i njihove kombinacije biraju se prema individualnim potrebama tj. po meri klijenata.

Stručna lica salona PETROV BEAUTY CENTER vrše profesionalne tretmane

- Kaviar tretman
- Biovectorski tretman
- Lift C.V.S. (Rucni lifting lica)
- Soin restructurant et lissant (Anti-stres tretman)
- Mezoterapija sa koktelima B.R.
- Tretmani sa aparatom Remodeling Face koji se sastoje od 7 koraka tokom kojih ste prepušteni veštini i znanju kozmetičara, gde se uspostavlja „dijalog“ sa vašom kožom, koja je odraz i Vas samih.

Aparat Rimodeling Face

napredni tretman za profesionalizovanu negu kože kombinuje 3 električne struje primenjene pričinjavanju pravi „vatromet“ u vašoj koži. Širom otvoreno oko, izraženije jagodice, ublažene bore i jasno definisan oval lica samo su neki od rezultata koji se postižu aparatom

Nanošenje koktela autentičnim serumima

(Oligo-Proteines Marines, Tissulaires, Amniotique E., Elastin Pure,Splenodermine,Colostrum,Placenta...) specijalno pripreman od strane kozmetičara

Završna faza

zavisno od potrebe kože i da bi se produžio i pojačao efekat tretmana, nanose se kreme (VIP O2, MSR-H, Biofixine, Amnios) i završni serumi (Grand Millesime,Yall O2, Le Grand Serum,Fluid VIP O2)

TRETMANI TELA - BIOLOGIQUE RECHERCHE

Edukovano osoblje od strane stručnjaka Biologique Recherche ulepšava, regeneriše i oblikuje siluetu vašeg tela.

Tretmani tela se rade sa specijalnom metodologijom, uz bogat asortiman eteričnih ulja, biljnim aktivnim supstancama za topljenje masnih naslaga i celulita sa efektom podizanja tonusa kože koje sadrže kreme (Amincissant Oxygenante MC110, Anti-C,Defatigante, MSR-H,VIP O2,Reparatrice)